Bemutatkozás
Százhalom Egészségügyi Központ
Az európai színvonalú betegellátást és gyógyító tevékenységet végző Százhalom Egészségügyi Központ, több, mint 25 éve áll a gyógyulni vágyok rendelkezésére.
 
A Százhalom Egészségügyi Központ vállalta a lakosság gyógyító-megelőző ellátását, gondozását, diagnosztikai vizsgálatait, foglalkozás-egészségügyi alap-és szakellátását, és emellett, szűrővizsgálatokon keresztül, kiemelt jelentőségű népegészségügyi célokat is szolgáló egészségügyi szolgáltatásokat. Valamint vállalta, hogy úgy irányítja és működteti az Egészségügyi Központot, hogy neve garanciát jelentsen a szolgáltatásokat igénybevevők számára.
 
Elhelyezkedés, megközelíthetőség
Százhalombatta a Közép-magyarországi régióban, Budapesttől 30 km-re helyezkedik el. A Duna parti település ismertségét elsősorban fejlett iparának köszönheti, amit olyan kultúrtörténeti kincsek tettek színesebbé, mint a bronz-, a vaskor és római kort bemutató Régészeti park és „Matrica” múzeum.
A Város autóbusszal (Etele téri ill. Népligeti állomásokról), vonattal (Déli pu.), és komppal (Tökölről) egyaránt elérhető. Százhalombattára leggyorsabban az M6 és MO-s autópályán valamint a 6-os és 7-es fõutakon lehet eljutni. Az Egészségügyi Központ Százhalombatta központi részén a „Matrica” múzeummal szemben helyezkedik el, a Gesztenyés út 10. szám alatt. A folyamatos felújítási munkálatoknak köszönhetően a Központ a XXI. századi elvárásoknak megfelelő szintű, tágas és esztétikus környezetben közel 4500 m2-en, betegközpontú szemlélettel szolgálja a páciensek érdekeit.
 
Százhalom Egészségügyi Központ
A betegek három bejáraton keresztül juthatnak az épületbe, az akadálymentesítés megközelítés szempontjait betartva rámpával ellátott bejáratok, fõbejárati fotocellás ajtó, tágas személyfelvonó, küszöbök elhagyása és tágas nyílászárók könnyítik a kerekes székkel, babakocsival érkezők mozgását.
 
Százhalombatta Város Önkormányzatának döntése értelmében a járóbeteg szakellátást és az egynapos sebészeti ellátást 2004-től végző szolgáltató, Men for Care Kft-vel a szerződések felmondási ideje 2015. május 13-án lejárt. Az Önkormányzat az egészségügyi szakellátással kapcsolatos feladatokat 2015. május 14-étől az önkormányzati alapítású Százhalombattai Egészségügyi Közalapítvány közreműködésével látja el. Az egynapos sebészetet, a szakrendeléseket a jövőben is alapvetően az eddigiekben közreműködő szakorvosok és alkalmazottak magas színvonalú szakmai munkájával biztosítjuk. Az Intézet főigazgatója Dr. Berzéki Ferenc.
 
Bemutatkozik: Dr. Vecsei Magdolna

Címünk:
2440 Százhalombatta, Gesztenyés út 10.

Levelezési cím:
2441 Százhalombatta, Pf.: 69

Központi telefonszámok: +36-23-354-202,
+36-23-354-522

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Recepció: +36-23-540-656

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Központi email: szazhalom@mail.battanet.hu