ONLINE BETEG ELŐJEGYZÉSI RENDSZER - FRISSÍTVE
Tisztelt Látogatónk!
Felhívjuk figyelmet, hogy 2019 májusában online beteg előjegyzési rendszer kerül bevezetésre a Százhalombattai Egészségügyi Közalapítvány Nőgyógyászati szakrendelésén. Az új rendszer segítségével mindenki távolról foglalhat vizsgálati időpontot, amelyet le is mondhat.

A rendszer egyszeri előzetes regisztrációt követően használható, melyhez egy működő e-mail-cím és egy mobiltelefonszám szükséges.

A regisztrációt/foglalást követően, személyesen az első megjelenés alkalmával a Százhalom Egészségügyi Központ recepcióján a betegirányító munkatársak által történő hitelesítés/azonosítás szükséges, melyhez személyazonosító okmányait (TÁJ kártya, személyi igazolvány, lakcím kártya) hozza magával.

A regisztrációról és a foglalásról értesítést, illetve e-mailt kap a felhasználó.

Kérjük Önt, a szakrendelésen NE felejtsen el megjelenni, mert egy páciens „kiesése” a többi várakozótól veszi el a helyet. Ha foglalt időpontot, de valamely oknál fogva mégsem tud megjelenni, kérjük, törölje azt a rendszerből.

További információt itt kaphat!
 
FRISSITÉS: Tisztelt Látogatóink! Az online beteg előjegyzési rendszer 2019. októberétől az alábbi szakorvosokkal egészült ki: Dr. Melegh Ilona szemészet, Dr. Szalay László ultrahang diagnosztika és Dr. Szoboszlai Andrea bőrgyógyászat.
 
 
Bemutatkozik: Dr. Beke-Martos Éva
ugrás az előző oldalra - ugrás a főoldalra

Címünk:
2440 Százhalombatta, Gesztenyés út 10.

Levelezési cím:
2441 Százhalombatta, Pf.: 69

Központi telefonszámok: +36-23-354-202,
+36-23-354-522

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Recepció: +36-23-540-656

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Központi email: szazhalom@mail.battanet.hu