Tájékoztató online foglalás elindulásáról
Tisztelt Százhalombattai Lakosok!
2023. október 1-től (vasárnap) érhető el az Intézmény online foglalási rendszere. A szakrendelő hivatalos honlapján (szakrendelo.battanet.hu) aznap 12,00 órától lesz elérhető az internetes előjegyzés illetve tölthető le a mobilapplikáció (Univerzo) android és iOS készülékekre is.

A foglalás folyamata és főbb tudnivalói:

- A rendszer csak százhalombattai lakcímet (2440-es irányítószámú) fogad el, tehát aki járt már az Intézményben és százhalombattai lakcímmel van nyilvántartva csak az tud foglalni szakrendelésre. A személyes és telefonos időpontadás is megmarad, a következő 2023. október 2. hétfő 06:30-tól lesz.

- A foglalható időpontok 2023. november hónapra vonatkoznak - és mindig egy hónapra lesznek beállítva - de érdemes figyelni az Univerzót, mert esetleges lemondás esetén a szabad időpontok visszakerülnek az előjegyzési naptárba.

- Fontos szabály, hogy egy páciens egy szakrendelésre csak egy időpontot foglalhat.

- Nem foglalhatók a következő szakrendelések: Traumatológia, Menopauza, Oszteoporózis, Gasztroenterológia, EKG, Dietetika. Audiológia. Terhesgondozás, Foglalkozás-egészségügy, Ultrahang-diagnosztika (kivéve Dr. Farkas Gábor).

- Foglalható szakrendelések illetve orvosok: Allergológia, Belgyógyászat (Dr. Kerecsanin Attila), Bőrgyógyászat, Érsebészet, Fül-orr-gégegyógyászat, Kardiológia, Kézsebészet, Neurológia, Reumatológia (Dr. Beke-Martos Éva), Nőgyógyászat, Ortopédia, Sebészet (Dr. Michailovits Lehel, Dr. Somoskői Zoltán) Szemészet, Urológia.

 

Regisztráció folyamata:

- Először ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot (személyes adatok, TAJ szám, stb., jelszó megadása). Az Univerzo regisztráció megkérdezi az édesanyánk leánykori vezeték nevét (páciens ellenőrzés), és ha az adatok helyesek, a regisztrációt sikeresen zártuk és erről megerősítő emailt küld a rendszer.

- Sikeres regisztráció után válasszuk ki a "Bejelentkezés" lehetőségét. Bejelentkezéshez használjuk a regisztrációnál megadott email címünket és jelszót, majd kattintsunk a "Belépés" gombra.

- A menüpontok között találjuk a rendeléseket, válasszuk ki, ahova időpontot szeretnénk foglalni. Kiválasztjuk a szabad időpont közül, ahová szeretnénk foglalni, és ha a szakrendeléshez fontos információ tartozik, arról figyelmeztetést kapunk.

- Sikeres foglalás után egy visszaigazoló üzenetet kapunk, ahol eldönthetjük, hogy küldjön nekünk a rendszer egy naptárbejegyzést email formájában. Sikeres foglalásunk bekerül az aktív foglalások közé. Ebben a menüpontban tudja törölni is foglalását.

- A vizsgálat előtt kb. egy héttel munkatársunk fel fogja keresni telefonon, hogy megerősítse részvételi szándékát.

- A vizsgálat napján az Intézménybe érkezéskor továbbra is szükség van a Recepción történő bejelentkezésre.

Reméljük tetszeni fog a százhalombattai lakosoknak ez a kényelmes és új szolgáltatás.
 
Bemutatkozik: Dr. Nyiri Péter
ugrás az előző oldalra - ugrás a főoldalra

Címünk:
2440 Százhalombatta, Gesztenyés út 10.

Levelezési cím:
2441 Százhalombatta, Pf.: 69

Központi telefonszámok: +36-23-354-202,
+36-23-354-522

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Recepció: +36-23-540-656

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Központi email: szazhalom@mail.battanet.hu