Tisztelt Páciensek!
A szakrendelésekre történő időpontadás rendszerét a hónap eleji sorban állás és zsúfoltság elkerülés érdekében úgy alakítjuk át, hogy harminc nap helyett hatvan napra lesznek megnyitva a szakrendelések. Az időpontadás tehát folyamatos lesz, nem egyetlen napra koncentrálódik és a november 2-i időpontadás így elmarad. A foglalás lehetősége egyelőre 2023. december 20-ig lesz megnyitva (egyes szakrendeléseknél pár nappal tovább).

Tovább egyelőre a karácsonyi ünnepekre való tekintettel nem, mert abban az időszakban számos szakrendelés szünetel majd. Az online foglalási programot, az Univerzót egyre többen használják nagy örömünkre a regisztráltak száma folyamatosan nő, ezért is kérjük, hogy nézzék a programot, mert ott jelennek meg a lemondásra került és így felszabadult helyek.

Azzal mindenkinek tisztában kell lennie, hogy a szakrendelőnek nincs több szakorvosa, óraszáma, csak ennyi, ami jelenleg is, tehát az online foglalás csak kényelmesebbé teheti az előjegyzésbe vételt - a százhalombattai lakosok számára -, de plusz kapacitást nem jelent. Természetesen szeretnénk ha több szakorvosa lenne az Intézménynek és időnként sikerül is idehozni újakat (pl.: Dr. Gizaw Hanna vagy Dr. Somoskői Zoltán), de ez ma egyre nehezebb.

A laboratórium előjegyzésében nincs változás, tehát továbbra is online és személyesen lehet kérni időpontot a Recepción. Azok betegek, akik műtétre vagy CT/MR vizsgálatra mennek, vagy háziorvosuk/kezelőorvosuk sürgősnek ítéli, továbbra is soron kívüliséget élveznek.
 
ugrás az előző oldalra - ugrás a főoldalra

Címünk:
2440 Százhalombatta, Gesztenyés út 10.

Levelezési cím:
2441 Százhalombatta, Pf.: 69

Központi telefonszámok: +36-23-354-202,
+36-23-354-522

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Recepció: +36-23-540-656

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Központi email: szazhalom@mail.battanet.hu