Engedjünk be friss levegőt - új ablakot kaptunk a REKORD NYÍLÁSZÁRÓ CENTRUMTÓL!
Legalsó szinten található röntgen leletező szobánk egyetlen nyílászárója tönkrement az elmúlt évek során, így a helyiség szellőztetése nem volt többé megoldható.
 
A hideg idő beköszöntével intézményünkben a betegforgalom is megnövekszik, ugyanakkor maga az épület is jobban ki van téve a hőveszteségnek, nem megfelelő légcsere esetén pedig a párásodásnak, ami hosszú távon akár penészképződéshez is vezethet.

A probléma villámgyors orvoslásához a százhalombattai @Rekord Nyílászáró Centrum csapatától kaptunk jótékony segítséget. A kényelmes használatú @GEALAN profilból készült új ablakok nem csak hatékonyan hőszigetelnek, de környezettel szemben is kímélőbbek!

 
 
 

A friss levegő egy egészségügyi intézményben kiemelten fontos
Új GEALAN nyílászárókat kaptunk a Rekord Centrumtól

Jótékonyság a Százhalom Egészségügyi Központban


A röntgen leletező helyiségének nyílászárója az elmúlt évtizedek során annyira megkopott, műszakilag elavult, hogy ez a zárszerkezet elromlásához vezetett. Mivel ez már az ablak nyitását-csukását is akadályozta, a szellőztetési lehetőség is megszűnt. A probléma orvoslása a hideg idő beköszönte és az intézmény megnövekedett betegforgalma miatt sem volt halasztható. Ebben az időszakban kiemelkedően fontos a rendszeres szellőztetés - nem csak az intézmény funkciója miatt, de a páralecsapódások és az egészségre ártalmas, esetleges penészképződés megelőzése végett is.

Ehhez kértünk támogató segítséget a százhalombattai székhelyű Rekord Nyílászáró Centrumtól. Bertók Pál cégvezető segített kiválasztani a megfelelő nyílászáró típus, ami bár megjelenésében egyszerű, műszaki felépítésben és tudásban annál hatékonyabb megoldást kínált nekünk.

Két kisebb nyílászáró került a korábbi nagy helyére, így a levegőcsere intenzitása igény szerint szabályozhatóvá vált. Az új, kívül-belül klasszikus fehér színű ablakok 3 rétegű üvegezéssel a GEALAN műanyag profilból készültek. Ez a gyártó magasan optimalizált alapanyagfelhasználású nyílászáróprofil-rendszere, ennek megfelelően környezetkímélőbb, gazdaságosabb megoldás. Ugyanakkor a keret belső részében kialakított 6 kamra kiválóan segíti a hatékony hő- és hangszigetelést, így az intézményünk alsó szintjén található leletező helyiségben minden használati igénynek megfelel, nem utolsó sorban könnyen tisztítható is.

A Százhalom Egészségügyi Központ ezúton is köszöni a jótékony segítséget és a probléma gyors megoldását a Rekord Nyílászáró Centrum csapatának, mellyel nem csak szebbé és kényelmesebbé, de egészségesebbé is vált a belső környezetünk!

A Rekord ajtó- és ablakrendszereket IDE KATTINTVA ismerhetik meg jobban.

A GEALAN környezetkímélő profil rendszerről bővebb információ ITT TALÁLHATÓ.
 
 
Bemutatkozik: Dr. Fecser Emese
ugrás az előző oldalra - ugrás a főoldalra

Címünk:
2440 Százhalombatta, Gesztenyés út 10.

Levelezési cím:
2441 Százhalombatta, Pf.: 69

Központi telefonszámok: +36-23-354-202,
+36-23-354-522

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Recepció: +36-23-540-656

(információk rendelésekről, előjegyzés kérése, betegtájékoztatás)

Központi email: szazhalom@mail.battanet.hu